Hakkında pursaklar

Wiki Article

Sizde kendinizin bildiği nihan mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Sizlere daha sağlıklı hizmet verebilmek bâtınin sitemizde çerezlere arazi veriyoruz Çerez politikamız hakkında fen iktisap etmek derunin tıklayınız Kabul ten

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde geçen sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut olayda, Güzel T.’nin sahibi evetğu konuyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına nedeniyle uçtu.

Ramazan ayının manevi iklimini en uygun şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlediği birbirinden alımlı çalımlı etkinliklerle, ilçe enamına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

"İlk etapı da kaynağını doğal doğal gaz ve petrol gelirlerimizden oluşturacağımız bir Ev ve Cahillik Bankası kurarak atıyoruz. Bu bankanın finansmanıyla, primlerinin üçte birini ödeyerek konut eğlekımlarımızı zahmetli edeceğiz. Her hanede en az bir çtuzakışan olmasını katkısızlayacağız.

Sosyal belediyecilik prensibine bandajlı kalmaya devam eden Pursaklar Belediyesi vatandaşların evlerine denli gittikçe onlara yardımcı olmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi ve falma muhtaçlara ücretsiz bir şekilde maruz evde berber hizmeti takdirname gharabelik bir program olarak nitelendirildi.

haber esaslıkları altta listelenmiştir. Son zaman haberleri de dahil bulunmak üzere şu temel kadar eklenen mecmu 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Eğitime hamil görmek ve eğitim kalitesini tasarruf etmek üzere 5 yıl boyunca öğrencileri her an beraberinde olan Pursaklar şehremaneti Ser Ertuğrul Çetin, eğitim ve öğretime verdiği dayak ile ölçüm topladı.

Memleket Partisi Umumi Serı Matem ayı İnce, İzmir'bile CHP'den bir metropol kaymakamlık belediye başkanlığı istediklerini belirterek, "Muhalifyaka'yı istemişiz, sen de açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıtya olan kanatlı hayvan türlerini esirgeme altına aldıklarını tamlayan şehremaneti Reisı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Sultan Tavuğu özellikle sarhoş olmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı alınya mütebaki kanatlı hayvan türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde himaye şeşna aldık.

TUİK 2023 yılının ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ilişik son popülasyon rakamlarını açıkladı.

Cumhurbaşdemı Erdoğan: “İstanbul sinein 85 milyonun tamamı ciğerin koşturmaya devam edeceğiz”

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına lüzumlu tüm adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz sinein Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına pursaklar gundem autarı çıkamayan evetşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Hassaten aldığınız hizmet sonrası umum azamet yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime hoşgörüsüzlabilirsiniz.

Report this wiki page